STORT UDVALG
GRATIS LEVERING VED KØB OVER 500KR
30 DAGES FULD RETURRET

Persondatapolitik

Cookies

På www.nohea.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter og dermed til at gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Metoden afhænger af din browser.

 

Logstatistik

Logstatistik og Piwik Analytics bruges på www.nohea.dk og betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. På www.nohea.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

 

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos nohea.dk, som er dataansvarlig, og oplysningerne opbevares i 10 år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Endvidere transmitterer vi ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til nohea.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos nohea.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed kan rettes til nohea`s repræsentant, Nicole Grosser, via e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.