STORT UDVALG
GRATIS LEVERING VED KØB OVER 500KR
30 DAGES FULD RETURRET
Log på
Ialt kr0.00
0

Hvordan kan jeg betale for min ordre?

 

Du har mulighed for at betale gennem bankoverførelse, Visa, MasterCard og Visa Electron.

Bankoverførelse

Hvis du bestemmer dig for at betale gennem en bankoverførelse, så vil du øjeblikkeligt modtage en e-mail, der bekræfter dit køb. Denne e-mail vil også indeholde information om Noheas bank konto. Vær venlig at sikre dig at du angiver din ordre nummer ved bankoverførelse. Så snart vi har modtaget din betaling (der kan gå op til fem arbejdsdage) vil din ordre blive afsendt til den angivne adresse. Hvis du har afgivet mere end en ordre i løbet af en enkel dag, så vær venlig at lave en separat overførelse for hver eneste ordre.

Betalingskort

I vores shop kan du betale bekvemt og sikkert ved brug af din betalingskort. Vi accepterer Visa-Dankort, Visa, MasterCard og Visa Electron op til køb af en værdi til kr. 2.000,-

 

Din betalingskort betaling vil blive krypteret ved brug af SSL certifikat. Ved brug af den høje sikkerhedsstandard gør Nohea det sikkert for dig at anvende din kredit kort.

Hvor sikkert er det at shoppe hos Nohea?

Ved gennemførelse af betaling anvender vi SSL sikkerhedskryptering, der sikrer at din betalingskort informationer er i sikkerhed og ikke tilgængelig af nogen som helts tredjepart. Med SSL kryptering bliver alle personlige data og betalingsinformationer gemt sikkert og overføres kun ved brug af SSL kryptering.

I tilfælde af at du gerne vil have dine data SSL krypteret hele tiden, så venligst følg dette link https://www.nohea.dk

 

Det er en selvfølge for os, at vi kun anvender dine personlige oplysninger til at ekspedere dine ordrer, og vi vil derfor under ingen omstændigheder videreformidle dine personlige oplysninger uden dit samtykke.

We use cookies
Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjepartstjenester. Ved at klikke 'Accepter alle' accepterer du brugen af cookies.