STORT UDVALG
GRATIS LEVERING VED KØB OVER 500KR
30 DAGES FULD RETURRET
Log på
Ialt kr0.00
0

Hvordan kan jeg betale for min ordre?

 

Du har mulighed for at betale gennem bankoverførelse, Visa, MasterCard og Visa Electron.

Bankoverførelse

Hvis du bestemmer dig for at betale gennem en bankoverførelse, så vil du øjeblikkeligt modtage en e-mail, der bekræfter dit køb. Denne e-mail vil også indeholde information om Noheas bank konto. Vær venlig at sikre dig at du angiver din ordre nummer ved bankoverførelse. Så snart vi har modtaget din betaling (der kan gå op til fem arbejdsdage) vil din ordre blive afsendt til den angivne adresse. Hvis du har afgivet mere end en ordre i løbet af en enkel dag, så vær venlig at lave en separat overførelse for hver eneste ordre.

Betalingskort

I vores shop kan du betale bekvemt og sikkert ved brug af din betalingskort. Vi accepterer Visa-Dankort, Visa, MasterCard og Visa Electron op til køb af en værdi til kr. 2.000,- nohea.dk tillægger ikke gebyr på betalingskort.

Din betalingskort betaling vil blive krypteret ved brug af SSL certifikat. Ved brug af den høje sikkerhedsstandard gør Nohea det sikkert for dig at anvende din kredit kort.

Brug af rabatkode på nohea.dk

Hvis du vælger at anvende din rabatkode på nohea.dk, skal du blot indtaste den givne rabatkode i feltet "Angiv din rabatkode" i din indkøbskurv. Herefter vælger du "gem" og kan derefter se at rabatten blive fratrukket.

Hvornår trækker i pengene fra min konto?

Vi trækker først pengene fra din konto, når vi sender din ordre afsted fra lageret. Du modtager i den forbindelse en ordrebekræftelse.

Hvordan får jeg min tilbagebetaling?

Vi vil refundere dine penge efter at have modtaget din pakke. Vi vil refundere dine penge til den samme konto og på den samme måde som du har betalt på. Det betyder, at hvis du har betalt gennem en bankoverførelse, så vil vi få brug for dine kontooplysninger for at overføre pengene.
 
Hvis du har betalt med kreditkort, så vil dine penge blive krediteret til dit kreditkort.
 
Hvis du har sent din returpakke over 10 dage siden, og du stadig ikke har modtaget en e-mail bekræftelse på returneringen, så kontakt os venligst på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvor sikkert er det at shoppe hos Nohea?

Ved gennemførelse af betaling anvender vi SSL sikkerhedskryptering, der sikrer at din betalingskort informationer er i sikkerhed og ikke tilgængelig af nogen som helts tredjepart. Med SSL kryptering bliver alle personlige data og betalingsinformationer gemt sikkert og overføres kun ved brug af SSL kryptering.

I tilfælde af at du gerne vil have dine data SSL krypteret hele tiden, så venligst følg dette link https://www.nohea.dk

Det er en selvfølge for os, at vi kun anvender dine personlige oplysninger til at ekspedere dine ordrer, og vi vil derfor under ingen omstændigheder videreformidle dine personlige oplysninger uden dit samtykke.

We use cookies
Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjepartstjenester. Ved at klikke 'Accepter alle' accepterer du brugen af cookies.