STORT UDVALG
GRATIS LEVERING VED KØB OVER 500KR
30 DAGES FULD RETURRET
Log på
Ialt kr0.00
0

Hvor meget koster fragt?

Fragtomkostninger er på kr. 39,50- og vil fremgå øjeblikket på dit shopping kort. Ved ordre på kr. 500,- eller derover er fragten gratis.

Hvornår modtager jeg min ordre?

 
 

Vores generelle retningslinje er at behandle indkommende ordre hurtigst muligt. Levering i Danmark foretages af vores partner GLS eller Deutshe Post/PostNord. Levering til Færøerne og Grønland er vi desværre ikke i stand til at foretage.

Hvor er min pakke?

GLS:

Du vil modtage en e-mail så snart din ordre er på vej. Det inkluderer et tracking nummer, hvorledes du kan følge din ordres aktuelle situation. For at følge din ordre skal du besøge http://www.gls-group.eu hvor du nemt vil have mulighed for at indtaste dit tracking nummer.

Du kan finde dit tracking nummer, som følger

 

Deutsche Post/ PostNord:

Din ordre blev sendt som et brev. Du vil modtage en e-mail, så snart forsendelsen har forladt vores lager, men denne forsendelse kan ikke spores. Leveringen sker direkte til din postkasse eller til et lokalt PostNord-servicepunkt. Normalt tager det 2-4 arbejdsdage, men i undtagelsestilfælde kan det tage længere tid. Skriv venligst til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du ikke har modtaget din ordre efter 10 dage.

Jeg har ikke modtaget min pakke. Hvad så nu?

I en situation hvor du ikke har modtaget dine købte varer indenfor 10 arbejdsdage efter ordrebekræftelsen, beder vi dig venligst at skrive en e-mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Min pakke er beskadiget ved modtagelse. Hvad gør jeg?

Ved synlige skader på pakken skal du reklamere til os indenfor 24 timer pr. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Ved anmeldelse af fragtskade, er det meget vigtigt at vi får billeddokumentation af skaden.

 

 

 

We use cookies
Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjepartstjenester. Ved at klikke 'Accepter alle' accepterer du brugen af cookies.